Psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din România încă din 2013, dar și participând anual la sesiuni de formare continuă pentru a fi mereu la curent cu cele mai actuale modalități în intervenția psihologică, îți pot veni în ajutor.

Durata unei ședințe de consiliere psihologică sau psihoterapie individuală este de 50 de minute, în timp ce o ședință de grup are un timp mediu de desfășurare de 90 de minute.

Locația cabinetului unde în desfășor activitatea este în zona Universității, Str. Calea Moșilor Nr. 256, București. Prețul unei ședințe variază în funcție de tipul de serviciu ales, pornind de la 250 de lei pentru psihoterapia individuală și de la 350 de lei pentru terapiile grup, cuplu sau familie. Desfășor și sesiuni online, prin intermediul platformei ZOOM. 

Atunci când decizi să apelezi la un psihoterapeut dai dovadă de curaj, și nu de slăbiciune. Alege un specialist cu care poți lega acea relație terapeutică care te poate ajuta să atingi toate obiectivele pe care ți le dorești. Contactează-mă pentru a programa o ședință de consiliere psihologică sau psihoterapie. 

Servicii

Dezvoltare personală

Psihoterapie individuală sau consiliere psihologică

Terapia cuplului și a familiei

https://adelaszentes.ro/psihoterapia-si-consilierea-psihologica-a-persoanelor-trecute-prin-abuz/

Psihoterapia și consilierea psihologică a persoanelor trecute prin abuz

https://adelaszentes.ro/psihoterapie-de-grup/

Psihoterapie de grup

Evenimente corporate și workshopuri

Colaborări

Psiholog Alexandra Abrudean

Alexandra este psiholog clinician, trainer și consilier în dezvoltare personală. Lucrează cu grupuri vulnerabile și reușește să găsească putere acolo unde mulți văd doar disperare. Ea crede că vindecarea are loc atunci când există o legătură autentică între oameni, atunci când aceștia se simt văzuți, auziți, acceptați și apreciați așa cum sunt, aici și acum. În prezent urmează o școală de formare în psihoterapie.

 

Împreună organizăm evenimente adresate companiilor, tabere de dezvoltare personală, sesiuni informative și de psihoeducație. Alexandra oferă și servicii de consiliere psihologică și dezvoltare personală. Pentru a o contacta, trimite-i un mesaj aici: [email protected]

Asociația ANAIS

Misiunea Asociației ANAIS este sprijinirea categoriilor sociale vulnerabile, având ca obiectiv principal protecția copiilor și a femeilor. Desfășor în cadrul asociației servicii de consiliere psihologică și psihoterapie și susțin crearea de grupuri de sprijin pentru supraviețuitoarele violenței. Află mai multe detalii aici.

Programul #ȘiEuReușesc

#ȘiEuReușesc – de la victimă la învingătoare este un program național coordonat de către Asociația A.L.E.G. În cadrul acestei colaborări organizez grupuri de supervizare pentru femeile trecute prin violență care vor să ajute alte femei cu povești de viață similare. Află mai multe detalii aici. 

Contact

 

CABINET PSIHOTERAPIE ADELA SZENTEȘ

Adresa: Universității, Str. Calea Moșilor Nr. 127, București

Telefon: 0731 446 448

E-mail: [email protected]